GoBamboo AS

GoBamboo er en bedrift med grønt fokus. De produserer og importerer økologiske og miljøvennlige varer med ett mål for øyet: Produktene skal være gode for kropp og sjel, og bærekraftige for omgivelsene

Nettbutikk med stort utvalg

Fordi vi satser spesielt på miljøvennlige bambusprodukter, ga det seg nesten selv at bedriften skulle hete GoBamboo. På nettstedet vårt vil du finne et av landets største utvalg av bambusprodukter som tar fantastisk godt vare på både din egen kropp og miljøet.

Hvorfor skal man gå for bambus?

Bambus er et meget hurtigvoksende gress som under de rette forholdene lar seg dyrkes og kultiveres på en måte som er langt bedre for miljøet enn andre materialer.

Vi sier «materialer» fordi bambus også er uhyre allsidig. Bambus kan nemlig utvikles til å lage utrolig sterkt og holdbart trevirke til bruk i hus og hjem. Samtidig kan bambus utvikles til bambusviskose, som kan omdannes til det mykeste tøystoff du noen gang har følt på kroppen din.

Bambus er som et magisk materiale laget for å ta vare på alt og alle.

Vi på GoBamboo falt fullstendig for bambusprodukter fra første gangen vi prøvde bambus ansiktsservietter for snart 10 år siden. Siden den gang har vi laget og importert alt som tenkes kan av hverdagsprodukter laget av bambus. Alt fra klær og interiør, til hygiene og helseartikler.

Lagersalg

Vi har også en nettbutikk for varer som selges grunnet for stort lager eller pga. kort holdbarhet osv. Samme produkt – Bedre pris www.lagersalg1.no.

Scroll to Top