Loading Events

« All Events

  • This event has passed.
Event Series Event Series: Yoga Flyt: 6 ukers kurs

Yoga Flyt: 6 ukers kurs

November 11, 2021 @ 17:00 - 18:15

Et kreativt og morsomt yogakurs for mer glede og energi.

  • 6 torsdager fra kl 17:00 – 18:15, 11. november til 16. desember.
  • Kr. 1 050.
  • Klikk her for påmelding.

Hjertelig velkommen til dette 6 ukers kurset med yoga flyt.

Dette er kurset for deg som ønsker mer indre ro og balanse gjennom flytende bevegelser, pust og mindfullness. Klassen passer både for nybegynnere og deg som har gjort yoga tidligere. Klassen er kreativ og variert, og vi bruker gjerne musikk som passer til flyten vi går igjennom. Hver økt er 75 minutter.

Kurset holdes på Startblokka på Linderud, i vårt avslappende yogarom i 2.etasje. Her har du alt du trenger fra yogamatte til bolstere, som gir deg ekstra støtte i yogapraksisen. Møt gjerne opp 10 minutter før klassen starter.

Ønsker du å kjøpe vårt Rolig Yoga kurs på mandager også?

Betal først for dette kurset, for så å bruke koden 2KURS, når du betaler for Yoga Flyt kurset og få 40 % avslag på kurs nr 2.

Om instruktør Øystein Skarsbø

Jeg er sertifisert med 200 timer Hatha Yoga, Terapeutisk Yoga og er under utdanning i Mindful Yoga og Zen Life Coaching. Mine klasser henter inspirasjon fra ulike former for yoga, med fokus på den indre reisen. Målet mitt er at du gjennom mine yogatimer og kurs, skal kunne finne teknikkene som passer for deg. Verktøy til å mestre det livet har å by på og møte deg selv med kjærlighet. Jeg henter inspirasjon fra blant annet Hatha Yoga, Jivamukti, Teraputisk Yoga, Traumesensitiv yoga, selvutvikling, meditasjon og inspirerende kul musikk. Timene mine er ofte bygget opp på en måte som gir en naturlig flyt. Det gjelder både de mer fysiske og de rolige timene jeg underviser. Vi begynner gjerne liggende eller sittende, der vi våkner i kropp og sinn. Beveger oss inn i stående stillinger og avslutter gjerne med forover og bakover bøy, og en avspenning på slutten.

Spørsmål?

Ta kontakt med Øystein på telefon 99478618.

Venue

Startblokka
Østre Aker vei 90
Oslo, 0596 Norge
+ Google Map
View Venue Website
Scroll to Top