Startfondet.

Startfondet skal stimulere til at Startblokka styrker nærmiljøet gjennom sosiale aktiviteter. Startfondet skal bidra til innovasjon, opplevelser, mestring, inkludering, engasjement og tiltak på tvers av generasjoner, organisasjoner og grupper.

5 % av leieinntektene til Startblokka går tilbake til Startfondet.

I tillegg til midlene i fondet, kan Startblokka tilby lokaler, nettverk og rådgivning.​

I 2021 gikk Startfondet til språkkafé, tegneserieworkshop, community hverdagsmiddager, danseforestilling, yogautstyr og lysutstyr, kurs i friluftslivsaktiviteter, spillglede, poesikveld i regi blokkas forfattere, akttegning, og visuell workshop for ungdom.

I 2022 gikk Startfondet til silketrykk-workshop, gruppeterapi for unge, jentebiljard, air brush workshop, kurs i dyrking og sanking av urter, kurs i musikkteknologi for jenter, kunstutstilling, bruktmarked, varmestue, foto-workshop, folkeverksted, teaterkonseptet “coffee and drama”, og ikke minst: Startkids, som har blitt et fast tilbud for barn og familier på Startblokka.

I 2023 gikk Startfondet til Nerdy Derby, kurs i redesign, bordtenniskurs, seminar om “Veien til eget firma”, sykurs i “Lær å sy din egen festdrakt”, keramikkurs “Lær å lage din egen blomsterpotte”, makramékurs, låtskrivercamp, norskkurs, sjakkurs for barn og unge, talentkonkurranse, workshop for jenter i musikk ved bruk av gjenbrukte ting og månefestival.

I 2023 er søknadsfristene 22. januar, 7. mai og 10. september.

Scroll to Top