Anna Fabricius

Anna Fabricius er utdannet filmfotograf og fotokunstner ved Den Norske Filmskolen og Prague Film School. Hun jobber med fiksjon, dokumentar, dansefilm og kunstfotografi.

Anna Fabricius er en filmfotograf og fotokunstner utdannet ved Den Norske Filmskolen og Prague Film School. Gjennom flere års arbeidserfaring og over fire års utdanning har hun utviklet et skarpt, naturalistisk og emosjonelt blikk som fotograf. Hun jobber med fiksjon, dokumentar, dansefilm og kunstfotografi. Som fotograf er Anna veldig investert i hvordan karakterers psykologi kan forme bildespråket og skape en visuell sårbarhet og reaksjon.    

 
Anna arbeider med temaer som kroppsideal, kroppspress, sosialt/biologisk kjønn og dynamikken mellom femininitet/maskulinitet. Kroppen er alltid sentral i hennes kunst. Hun har flere prisvinnende kortfilmer bak seg (“Barfota”, “Å Herregud”, “Minns Mig”) og hun vant en AMANDA for beste kortfilm for “Superdupermegagigasingel”. Hennes foto og filmverk har vært utstilt på gallerier (Oslo Open, Swan Prague Festival) og blitt vist på flere internasjonale filmfestivaler.
Scroll to Top