Loading Events

« All Events

  • This event has passed.
Event Series Event Series: Rolig Yoga: 6 ukers kurs

Rolig Yoga: 6 ukers kurs

December 13, 2021 @ 19:00 - 20:15

Et avslappende yogakurs for indre ro og balanse.

  • 6 mandager fra kl 19:00 – 20:15, 8. november til 13. desember.
  • Kr. 1 050.
  • Klikk her for påmelding.

Hjertelig velkommen til dette 6 ukers kurset med rolig mindful yoga.

Dette er kurset for deg som ønsker et rolig tempo og er nysgjerrig på hvordan yoga kan gi mer indre ro og balanse i hverdagen gjennom bevegelse, pust og mindfulness. Bevegelse, pust og meditasjon bidrar til at nervesystemet gjør et skifte fra beredskap og stress, til ro og hvile. Hver økt er 75 minutter, der vi øver oss på å skape kontakt med kroppen vår og kjenne etter hvordan vi har det. Vi beveger oss sakte og tar rikelig med pauser. Dette er ingen fysisk krevende klasse og passer derfor for alle ulike nivåer.

En ukentlig pause fra hverdagens kjas og mas.

Kurset holdes på Startblokka på Linderud, i vårt avslappende yogarom i 2.etasje. Her har du alt du trenger fra yogamatte til bolstere, som gir deg ekstra støtte i yogapraksisen. Møt gjerne opp 10 minutter før klassen starter.

Ønsker du å kjøpe vårt Yoga Flyt kurs på torsdager, også?

Betal først for dette kurset, for så å bruke koden 2KURS, når du betaler for Yoga Flyt kurset og få 40 % avslag på kurs nr 2.

Om instruktør Øystein Skarsbø

Jeg er sertifisert med 200 timer Hatha Yoga, Terapeutisk Yoga og er under utdanning i Mindful Yoga og Zen Life Coaching. Mine klasser henter inspirasjon fra ulike former for yoga, med fokus på den indre reisen. Målet mitt er at du gjennom mine yogatimer og kurs, skal kunne finne teknikkene som passer for deg. Verktøy til å mestre det livet har å by på og møte deg selv med kjærlighet. Jeg henter inspirasjon fra blant annet Hatha Yoga, Jivamukti, Teraputisk Yoga, Traumesensitiv yoga, selvutvikling, meditasjon og inspirerende kul musikk. Timene mine er ofte bygget opp på en måte som gir en naturlig flyt. Det gjelder både de mer fysiske og de rolige timene jeg underviser. Vi begynner gjerne liggende eller sittende, der vi våkner i kropp og sinn. Beveger oss inn i stående stillinger og avslutter gjerne med forover og bakover bøy, og en avspenning på slutten.

Spørsmål?

Ta kontakt med Øystein på telefon 99478618.

Venue

Startblokka
Østre Aker vei 90
Oslo, 0596 Norge
+ Google Map
View Venue Website
Scroll to Top